Tel/Fax +39 041 658486 | Mobile +39 338 6997040 | Coordinate 45° 27' 18.20" N - 12° 27' 49.69" E

HISTORIE

I midten af 1960’erne arbejdede Guido Zanella som livredder på camping NSU LIDO (i dag Union Lido, Cavallino Treporti), hvor han mødte mange tyske gæster, der kom med campingvogn, og hvor han så behovet for at tilbyde dem et sted, hvor de kunne opmagasinere deres campingvogne til næste sommer uden at skulle bringe dem med hjem til Tyskland.

 

Sådan startede historien om Caravan Depot di Guido Zanella, på et område på ca. 7.000 kvm i lejede lokaler i Cà Savio ud til hovedvejen Via Fausta. En innovativ idé, som man ikke før havde set på kysten.

 

Året er 1976 og den første sommer opmagasineres 17 campingvogne fra forskellige campingpladser i området. 

 

 

 

 

I de første år er den udbudte serviceydelse udelukkende  oplagring, og gæsterne bringer selv deres campingvogne til stedet med egen bil.

Efterfølgende starter Guido og henter og bringer campingvognene til de forskellige campingpladser.

 

 

 

Guidos initiativ adskiller sig pga. originaliteten, idet det er første og eneste gang denne service er blevet tilbudt i Cavallino Treporti, som stadig er en del af Venedig Kommune. 

 

 

Ud over opbevaringen udføres salg af telte, opsætning/nedtagning af fortelte som tilbehør til campingvognene inden på campingpladserne samt generel vedligeholdelse, vask og/eller rengøring, små reparationer, serviceydelser, der imødekommer gæsternes stadig mere komplekse behov. 

 

Siden 2012 drives denne pionervirksomhed – startet af Guido Zanella – af børnene Valeria og Nicola under navnet CARAVAN DEPOT Fratelli Zanella s.n.c.  

 

 

 

 


 

Deres arbejde, som fortsætter med passion og omhu, har fået en vigtig tilkendegivelse i den 41. udgave af ”Premiazione del lavoro” (Arbejdsindsats), økonomisk fremskridt og innovation.